Banner
menukiri

Tambah Power & Saiz

Alat Besar&Panjang Zakar

Cincin Zakar

Produk Sapu Tahan Lama

Minyak Urut Zakar


Produk Sapu besar zakar

Tambah Air Mani

Pewangi Pemikat Wanita

Pewangi Pemikat Lelaki

Besarkan Buah Dada

Produk Ketatkan Faraj

Pink Nipple (Puting Wanita)

Pelincir Faraj

Tingkatkan Nafsu Wanita

Ghout & Sendi

Langsing



PETUA DAN TIPS RINGKAS UNTUK SUAMI ISTERI.

 

 

 

 


SEMUA PENGHANTARAN ADALAH MENGGUNAKAN POS LAJU..DAN KOSNYA ADALAH PERCUMA!! DAN KERAHSIAAN BUNGKUSAN ADALAH DIJAMIN



Bayaran dengan kredit kad dan debit kad diterima


 



BELI SEKARANG .....!!!

---------------------------------------------------------------------------
=>>
KLIK DISINI UNTUK TERUS KE BORANG BAYARAN / PEMBELIAN <<=
---------------------------------------------------------------------------



 

VIMAX BP (BIRU PUTIH)

 

Vimax Biru Putih Lulus BHHEALTCARE 100% Herba

 

 

 

Kapsul Biru Putih (30 biji) 
1 Botol Vimax RM160

 

VIMAX BROWN

 

Vimax Brown Original dari www.pillsexpert.com adalah 100% Herba

 

Kapsul Brown (30 biji) 
1 Botol Vimax RM280

free power ring*

VIMAX BP (BIRU PUTIH)

 

Vimax Biru Putih pantas untuk performance dan beraksi di ranjang

 

 

Kapsil Biru Putih (10 biji) 
1 Botol Vimax Pek Percubaan RM60

 

PL SUPERGEL

 

1 Botol PL SuperGel RM60


 

PEARL PLUS (PACAK LANGIT)

 

pearl plus atau pacak langit adalah untuk merawat mati pucuk

(10 biji kapsul) 
 

 

1 Botol Pacak Langit Pearl Plus RM60


 

 

PROEXTENDER

 

Vimax Biru Putih Lulus BHHEALTCARE 100% Herba


1 unit ProExtender RM180

PHEROMAX

 

1 botol Pheromax RM70

 

PHEROLINS

 

1 botol Pherolins RM70

VAKOOU

 

 

 

 

Saiz (M, L, XL, XXL, XXXL) 
 

1 Vakoou RM110

 

VIGRX PLUS

1 Vigrx Plus (60 biji Kapsul) RM280

Free power ring*

EXTENZE

 

1 Extenze (30 biji Kapsul) RM280

free power ring*

 

SEMENAX

(90 biji kapsul)
1 botol Semenax RM280

free power ring*

ENERGY POWER RING

 


 


1 keping Power Ring RM40

 

MOZE HERBS

 

(40 biji kapsul)
1 botol Mozeherbs RM60

LIBIGIRL

 

 

(2 biji kapsul )
2 Pek LibiGirl RM65

 

THANYAPORN

 

(60 biji kapsul utk 2 bulan)
1 botol Thanyaporn RM80

BE-FIT

 

(60 biji kapsul utk 1 bulan)
1 botol Be-Fit RM80

 

GERMANY SEX DROPS

 


1 botol Germany Sex Drops RM80

EGO RING

 


1 Ego Ring RM30

 

PHERO-X

 

 


1 botol phero-X RM70


1 Kotak 15 Sachet + Free 2 = RM120
 

PHEROMEN 101

1 Botol  = RM79.90
2 Botol = RM 140.00

PAKEJ JIMAT 
1 Vimax BP(30) + 1 PLSuperGel RM200. 00 (JIMAT RM20) 
1 Vimax BP(10) + PLSuperGel RM110. 00 (JIMAT RM10) 
2 Vimax BP(30X2) RM300.00 (JIMAT RM20+RM30) free ego ring
3 Vimax BP(30X3) RM430.00(JIMAT RM50+RM40) free power ring 

2 Vimax Brown RM540.00 (JIMAT RM20+RM40) free power ring 

 

3 Vimax Brown RM780.00 (JIMAT RM60+RM70) free power ring & ego ring
1 PearlPlus+1PLSuperGel RM110 (JIMAT RM10) 
1 Vimax BP(30)+1 ProExtender RM300. 00 (JIMAT RM40) 
3 botol PearPlus RM150. 00 (JIMAT RM30) 
1 Pheromax+1 Pherolins RM120 (JIMAT RM20)

Promosi !!!! Beli salah satu produk vimax brown , extenze, semenax atau vigrax free energy power ring bernilai RM40 terhad...

PAKEJ PROMOSI LAIN LAIN TERBARU -> KLIK "PAKEJ JIMAT" DIATAS SEKALI.

 

Kos penghantaran percuma ke seluruh Malaysia dan semua penghantaran produk dijamin selamat dan sulit 100%.Bagi luar negara seperti  Singapore, Brunai dan Indonesia sila tambah RM50.

 

LANGKAH SATU : Buat bayaran ke salah satu akaun bank berikut Dibawah:

Bank No Akaun
http://www.kedaiubat2u.com/imagemenu/cimbbank.jpg 1444 0005 2420 57
(Pzz Vision Marketing)
http://www.kedaiubat2u.com/imagemenu/maybank.jpg 5624 1450 5627
(Pzz Vision Marketing)

Nota : Jika bayaran dibuat menggunakan internet banking sila masukan email ubatkuat4u@gmail.com. Jika melalui Maybank2u, anda digalakan membuat lebihan sen berdasarkan no telefon bimbit anda yang terakhir cth :Hp : 013 3730448 (cth: RM60.48).
Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

LANGKAH DUA : Setelah membuat bayaran, sila isi borang pengesahan bayaran di bawah:

Nota : Anda dilarang sama sekali mengisi borang bayaran/pembelian jika bayaran belum dibuat, sila buat bayaran terlebih dahulu.

---------------------------------------------------------------------------
=>>
KLIK DISINI UNTUK TERUS KE BORANG BAYARAN / PEMBELIAN <<=
---------------------------------------------------------------------------

PESANAN MELALUI SMS : Sistem kami juga turut menghantar pengesahan sms ke telefon bimbit anda secara auto.Setelah membuat bayaran, sila SMS ke 013 373 0448 mengikut format di bawah (optional):

Kedaiubat2u, Jenis Produk, Bank, Jumlah, Masa Bayaran, Tarikh

Cth : Kedaiubat2u, Vimax, MBB, RM160, 11.00am, 2/08/2011

atau jika bayaran dibuat mengunakan cash deposit tanpa mengisi borang pembelian sila SMS mengikut format di bawah:

Produk <>Jumlah Bayaran<>Bank<>Tarikh & Masa Bayaran<>Nama<>Alamat

Produk akan diposkan kepada anda dalam masa 1-2 hari bekerja selepas bayaran disahkan. Jika tidak terima sila hubungi admin dengan segera

 

menukiri


Vimax Delay Spray


Produk Lelaki Tahan Lama
Klik Disini
 

Minyak Belacak Teruna

Tambah Saiz|Tahan Lama
Klik Disini

 

Imax Delay Spray

TAMBAH POWER /Tahan Lama
Klik di sini

 


Vimax Power Gel



Tahan Lama | Tahan Pancut | Besarkan Saiz
 

JOY PLAY
( 5 Jenis Produk )

TAMBAH POWER / SAIZ
& RANSANG SEX

Klik di sini

 

VIMAX

TAMBAH POWER /SAIZ
Klik di sini

 

VIGRX

TAMBAH SAIZ / POWER
Klik di sini

 

EXTENZE

TAMBAH SAIZ / POWER
Klik di sini

 

VIMAX VOLUME

TAMBAH AIR MANI
Klik di sini

 

VOLUME PILLS

TAMBAH AIR MANI
Klik di sini

 

SEMENAX

TAMBAH AIR MANI
Klik di sini

 

PL SUPERGEL

TAHAN LAMA
Klik di sini

 

STAMINA GEL
 


 

Tambah Stamina
Klik di sini

 

PACAK LANGIT

TAMBAH POWER
Klik sini

 

Energy Power Pump-Japan


Pam Untuk Besar dan Panjangkan Zakar
Klik di sini

 Handsome Up

Besarkan Zakar
Klik di sini

 

PRO EXTENDER

TAMBAH SAIZ
Klik di sini

 

BATHMATE

Besar & Panjangkan Saiz Zakar
Klik di sini

 

PHEROMAX

PEMIKAT WANITA
Klik di sini

 

PHEROMEN 101

PEMIKAT WANITA
Klik di sini

 

PHERO-X

PEMIKAT WANITA
Klik di sini
 

PHEROLINS

PEMIKAT LELAKI
klik di sini

 

SECRET DESIRERE

Pemikat Lelaki
Klik di sini

 

VAKOOU

TAMBAH POWER
Klik di sini

 

POWER RING

TAMBAH SAIZ /TEGANG
Klik di sini

 

EGO RING

TAMBAH SAIZ /TEGANG
Klik di sini

 

THANYAPORN

BESARKAN PAYUDARA
Klik di sini  
 

BIO-ANNE

BESARKAN PAYUDARA
Klik di sini
 

Beauty Breast Pump

BESARKAN PAYUDARA
Klik di sini
 

LIBIGIRL

TAMBAH NAFSU WANITA
Klik di sini
 

GERMANY SEX DROPS

TAMBAH NAFSU WANITA
Klik di sini

 

Spanish Gold Fly

TAMBAH NAFSU WANITA
Klik di sini

 

Cat Woman

TAMBAH NAFSU WANITA
Klik di sini

 

IMPRESSIVE

TAMBAH NAFSU WANITA
Klik di sini

 

MOZEHERBS

GHOUT & SENDI
Klik di sini

 

BE-FIT

KURUS & RAMPING
Klik di sini

 

CATUABA

Tambah Power
& Tambah Masa
Klik di sini

 

SENSA OIL

Tambah Saiz
Klik di sini

 

SENSA CREAM

Tambah Saiz
Klik di sini

 

TESTIMONI PACAK LANGIT PEARL.

1. Saya pekerja di restoran 24 jam. Saya mampu bekerja 12 jam sehari setelah menggunakan Pacak Langit Pearl. Saya sangat gembira!! Salim, Damansara, Selangor.

2. Setelah mencuba bermacam-macam cara dan produk, tetapi tidak berhasil. Pacak Langit Pearl sangat berbeza. Hubungan intim bersama isteri memang memuaskan. Produk terbaik yang pernah saya jumpa. En. Man, Subang, Selangor.

3. Jangan biarkan masalah usia menjadi penghalang aktiviti mesra anda. Pacak Langit Pearl berkesan untuk saya dan saya yakin ia juga berkesan untuk anda! Haji Tajuddin, Rawang, Selangor. Tel: 019-330543*

4. Wow!! 'Mampu berjaga!' sepanjang malam. Tiada masalah. Saya sangat-sangat berpuashati. Lepas ini, nak rekomen kat kawan-kawan lak! En. Aszul. kg. Baru, Kuala Lumpur.

TESTIMONI PLSUPERGEL

1. Malam pertama (lepas nikah) saya tergelincir awal tidak sampai 2 minit. Isteri ketawakan saya & saya tersipu-sipu malu. Bersyukur.. sehingga ke hari ini saya tidak pernah tewas lg uuuu! Malah ikatan rumah tangga kami semakin bahagia mana taknya asyik senyum jer tiap-tiap hari. Isteri pulak makin sayang . Sekarang pergi kerja pun seronok, senyum dan sentiasa berfikiran positif dengan semua orang hu hu hu En Azman. 017-741 559*, JB.

2. Perghhh....., dengan PL SuperGel setengah jam mendayung...tapi x sampai ketepi..ha ha isteri saya cakap sambung esok je la bang....... En. Jamil 017-716 222* UTM, JB.

3. Kawan kenalkan PL SuperGel kepada saya tetapi ketika itu saya anggap perkara ini remeh dan dengan rasa ego saya mengatakan kepadanya tak pe lah. Tetapi apabila berfikir sejenak, tidak salah mencuba. Akhirnya, buat pertama kali isteri saya mengucapkan terima kasih kepada saya. Dia tersenyum. Selepas saat itu saya tidak pernah tewas. Hidup kami semakin bahagia. En. Shahrul 012-760 3633*Permas Jaya

4. Saya amat berpuashati dengan PL SuperGel ini dan hasilnya amat memuaskan. Isteri pelik dan gembira puas melihat perubahan saya (dia tak tahu).Ustaz Zaki 012-766 713* Larkin

 

Banner